De lat omhoog!

De lat omhoog!

In mijn vorige blog schreef ik over een nieuw begin. Dat nieuwe begin is eindelijk aangebroken. Opzouten met 2013 en hallo 2014! De lat omhoog dat is het credo dit jaar. Op persoonlijk vlak, door mijn conditie en uithoudingsvermogen nog verder op te schroeven, door de biertjes te laten staan tot aan april en niet op de laatste plaats door er nog meer te zijn voor vrienden en familie. Ook op zakelijk vlak verandert er een hoop, zo zal ik deze maand starten met mijn eigen onderneming Epic Sports & Business.

En nog belangrijker, de lat gaat omhoog voor de actie Rennen voor Rien. Het originele streefbedrag van € 4.200,- is inmiddels ruim behaald dankzij de steun en inzet van heel veel mensen. Zo is er via de Quizzm Popquiz een geweldig bedrag van € 643,- opgehaald. Mooi om te zien hoe mensen geraakt worden door een persoonlijk verhaal van iemand die ze totaal niet kennen. Kanker raakt ons echt allemaal zo is maar weer eens gebleken. Ook zijn de medewerkers van de Media Markt druk bezig om extra geld op te halen boven op het al reeds gedeerde bedrag van € 750,-. Echt geweldig. De lat kan en moet omhoog dus. Dan maar meteen goed en twee keer zo hoog leggen! Het nieuwe streefbedrag ligt daarmee op € 8.400,- en ik heb het volste vertrouwen dat dit behaalt gaat worden.

Dat kanker ons allemaal raakt bleek ook gisteren rondom de wedstrijd tussen mijn cluppie Feyenoord en het kleine broertje Excelsior. Een benefietwedstrijd waarvan de volledige opbrengst voor Daniel den Hoed kliniek was. De wedstrijd was ook meteen de kick off van het 100 jarig jubileum van de Daniel den Hoed en de campagne “Maak kanker kansloos!” In een volle zaal mocht ik hier uitleg geven over de actie “Rennen voor Rien” wat zorgde voor de nodige tranen bij mijn aanwezige moeder. Heerlijk om te zien dat het eindelijk geen tranen van verdriet meer waren…

Fantastisch ook om te zien dat de machtige Kuip bijna volledig uitverkocht was. Dit voor een wedstrijd die op papier nergens over ging maar in de harten en hoofden van de aanwezigen des te meer. Samen proberen kanker kansloos te maken!

About the Author

3 Reacties

 1. Bas

  January 14, 2014 om 1:35 pm

  - Reply

  Hey Perry,

  ziet er mooi uit man! 🙂

  • Perry

   January 15, 2014 om 12:14 pm

   - Reply

   Thanks, ben er erg happy mee!

 2. Karim

  January 15, 2014 om 3:17 pm

  - Reply

  Meneer Bakker,
  Gefeliciteerd met uw onderneming.
  De site ziet er veelbelovend uit. Wij kunnen niet wachten de samenwerking aan te gaan.
  Wij zien reikhalzend uit naar de op maat gemaakte offerte!
  Alvast bedankt voor uw tijd en energie in ons orienterend gesprek.
  Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*